#1 Problem in Čuha Puha


Znašel sem se pred težavo. Težavo z veliko začetnico. Čeprav je težava samostalnik ženskega spola se moram takoj dopolniti: ne ni imela ženskega imena in ni bila čustvena, bila je čisto praktična.

Za svoje poti, običajno proti Ljubljani, uporabljam javni prevoz.
🚂 🚃 🚃 🚃 Čuha Puha mi zelo dobro služi.
 
 
Imam svojega voznika, ne čakava v kolonah 🚕 🚗 🚙 🚐, časovno sem, navkljub postankom, v Ljubljani običajno pred vsemi norci na cesti, vedno me da dol v centru, parkirišče je že mesece vnaprej rezervirano na uro natančno. In cena? Malenkost v primerjavi z luksuzom iz predhodnega stavka. Izjemno sem zadovoljen.

Te pa običajno v življenju marsikaj preseneti. Mene je v tem primeru nujno opravilo v Brežicah. Hja, Čuha Puha kar naenkrat ni več kazal vsega luksuza, ki sem ga bil vajen. Ja voznik ostane. Na tej poti ni več samo eden, ampak bi za mene poskrbela celo dva: fosilni in električni. Čakanja v kolonah zopet ni bilo pričakovati. Pri časovnem luksuzu pa se zatakne: cestni norci in tudi tisti, ki to niso, bi lahko dvakrat prišli v Brežice in nazaj v istem času. Tudi dajanje dol v centru odpade. Rezervirano parkirišče prav tako. Za nameček pa še cena ni več malenkost.

Seveda sem takoj nato pomislil na par dobrih osebnih prijateljev. Nisem pa pomislil na sezono izkoriščanja turističnih bonov. Slednji so zmagali.

K sreči sem imel nujni obisk v Brežicah napovedan več dni vnaprej. Dovolj, da rešim težavo. Nisem se pretirano obremenjeval, saj sem se v življenju naučil, da sam rešujem probleme in še vedno se je vse pravočasno uredilo. Nemalokrat se rešitev pokaže kar sama in tudi tokrat je bilo tako.
 
Nadaljevanje v zapisu: ⏩ #2 Problem pomaga rešiti Dama 

0 Komentarji