#2 Problem pomaga rešiti Dama

Na Čuha Puha proti Ljubljani sem občasno še vedno sedel. Pot do postaje je vodila mimo parkirišča na katerem mi je že večkrat v oči padel zanimivo pobaravan avtomobilček. Sicer parkiranem malo v ozadju, sem si na njegovi prevladujoči pomirjujoči zeleni livreji že nekajkrat spočil oči. Nikoli pa se nisem poglabljal v napise, saj me razne bolj ali manj posrečene reklamne poslikave vozil nikoli niso pretirano zanimale. Tokrat je bilo vendarle drugače. Skozi misli mi je šinilo vprašanje: kaj za vraga dela to vozilo na parkirišču rezerviranem za službena vozila organizacije iz bližnje stavbe?

Stopil sem bližje, si ga temeljito ogledal ter prebral vse kar piše na zunanji strani. Ni bilo veliko, vendar dovolj, da sem se odločil povprašati za več informacij.

Komunikativnosti mi nikoli ni primanjkovalo in zato sem se hitro znašel pred pravo osebo. Prav tako komunikativno in ob tem še energično osebo ženskega spola. Tok informacij je hitro stekel. Odgovori na Za koga je to namenjeno?, Zakaj?, Kako? so bili hitri in natančni. In vsi ustrezni za rešitev mojega problema. Splošno mišljenje je, da ženske povzročajo probleme oziroma težave ali pa jih še dodatno začinijo. Tokrat vendarle ni bilo tako. Namesto "Kapo dol" ali "Svaka čast" raje napišem Moj poklon.
Energična Dama zjutraj na postelji
 

0 Komentarji